Landingssider Hjelpelinjen

Landingsside

Kunde: Hjelpelinjen, Lotteri- og stiftelsestilsynet
Hva: Landingssider
Når: januar 2020
Produsent: Mika Hætta
URL: byschibsted.no/hjelpelinjen-bil, byschibsted.no/hjelpelinjen-eiendom,byschibsted.no/hjelpelinjen-ferie

Kunden ønsket landingssider for å fremme innhold og konsept laget av Trigger. Disse skulle ligne Finn-annonser hvor en fiktiv selger var nødt til å kvitte seg med bil, leilighet og ferietur etter at partneren hadde spilt bort alle pengene. Sidene skulle sette fokus på spillavhengighet, og gjøre det enkelt for både den spillavhengige og de pårørende å finne informasjon og oppsøke hjelp.

Det var et spennende oppdrag for en spennende kunde, hvor siden skulle være lett å navigere og komme seg videre inn på hjelpelinjen sine sider. Siden dette skulle ligne en Finn-annonse var det begrenset med muligheter for hva vi kunne gjøre med oppsettet, så det mest brukervennlige ble å gjøre lenker lett tilgjengelig i sidemenyen til venstre sammen med delikate ikoner i Finn-stil.

For å kunne se hvordan de besøkende navigerte og brukte siden, satte vi opp tags for å få oversikt over klikk og interaksjoner. Dermed kunne vi spore klikk på alt av knapper og lenker, i tillegg til klikk i bildekarusellen. Sammen med data om hvor de besøkende kom fra og hvor lenge de ble på siden, hadde vi mye data om hvordan siden ble brukt. Dette kunne vært verdifullt for å optimalisere og forbedre den pågående kampanjen, samt gi et godt grunnlag for arbeidet med fremtidige kampanjer.