Tørn digitalkampanje

Digital, Display, Fremhevet

Kunde: Tørn
Hva: Design av HTML-annonser
Når: juni 2021
Kreativ/digital designer: Lise F. Johansen
URL: https://www.torn.no/

Tørn.no er en ny nettside hvor overskuddsvarer fra byggebransjen samles og selges til en rimelig pris. Hovedbudskapet var derfor «Gjør byggeprosjektet rimeligere – sjekk Tørn først!»
Vi startet med et møte sammen med selger og kunden hvor vi fikk beskrevet målgruppen, hvilke produktgrupper de ønsket og fokusere på og hensikten med disse annonsene.
De hadde allerede annonsert i sosiale medier, men ønsket å nå ut til flere privatkunder med en digital mobilannonse og en hestesko-løsning på Finn.no for treffe de mindre Proff-kundene.

Kunden ønsket i utgangspunktet en løsning med statiske annonser; en med fokus på produktgrupper og en med fokus på pris.
Jeg foreslo å heller gjøre en HTML-løsning for både mobil og hestesko. Da får man frem begge budskapene samtidig og man treffer både dem som er prisbevisste og dem som er på jakt etter konkrete produkter i en og samme visning.
Løsningen ble en annonse med en statisk tekst- og prisinformasjon og de 5 produktgruppene vist med flip-effekt. Annonsene hadde samme profil som nettsiden og med en enkel og tydelig knapp ble kunden ledet inn til nettsiden for å se hele utvalget.
Ved å kombinere flip-effekt på produktene og en tydelig statisk pris- og tekstinformasjon så blir det en behagelig kontrast i annonsen som gjør at den får god oppmerksomhet ved bevegelse, samtidig som budskapet er enkelt å oppfatte.

Sluttproduktet ble en mobilannonse og hesteskoløsning der kunden fikk samlet alle budskapene sine i en og samme visning i stedet for å kjøre flere statiske annonser med forskjellige budskap.
Annonsene hadde en tydelig profil i forhold til nettsiden og både kunden og selger var godt fornøyd med samarbeidet, løsningen og resultatet.